Sjors Horsthuis

Sjors Horsthuis

Het scheidingsproces is een zware periode waarbij partijen niet alleen veel emoties hebben, maar ook belangrijke beslissingen moeten nemen. Het is van groot belang dat partijen zowel op sociaal/emotioneel vlak worden begeleid, als worden geadviseerd over de juridische, fiscale en financiële aspecten van hun scheiding. Als mediator en scheidingsdeskundige breng ik deze kennis en vaardigheden samen. Hierdoor kan ik partijen ten aanzien van het volledige scheidingsproces begeleiden. Daarnaast kunnen individuele partijen bij mij terecht voor advisering rondom de afwikkeling van de scheiding.

Enkele jaren geleden heb ik samen met mijn broer, Jasper Horsthuis, de ScheidingsDeskundige opgericht. Onze missie is om de kwaliteit van scheidingsbegeleiding in Nederland te verbeteren. Dit doen wij enerzijds door zelf scheidingen te begeleiden. Anderzijds leiden wij professionals op tot deskundige scheidingsbegeleiders en hebben wij een samenwerkingsverband opgericht van scheidingsbegeleiders. Tevens adviseren wij advocaten en andere (scheidings)professionals bij financiële en fiscale vraagstukken rondom het scheidingsproces.

Ik sta  ingeschreven bij het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA).

Als u dat op prijs stelt kunt u contact met mij opnemen om samen te kijken of ik u kan helpen bij de afwikkeling van uw scheiding of deelaspecten hiervan.

 

Mr. S.A. (Sjors) Horsthuis RFEA

Vossenbeek 34, 7623 MG Borne

Telefoon: 06-49871694

E-mail: sjors@descheidingsdeskundige.nl

CV: Curriculum Vitae Sjors Horsthuis

© Copyright - De Scheidingsdeskundige