Berry van Zuidam

Berry van Zuidam

Als scheidingsdeskundige en mediator begeleid ik stellen en individuen die geconfronteerd worden met het verbreken van hun relatie. De begeleiding richt zich op de juridische en financiële zaken die geregeld moeten worden. In mijn dienstverlening breng ik mediationvaardigheden samen met kennis op juridisch en financieel gebied. Hierdoor ben ik in staat begeleiding te bieden ten aanzien van het volledige scheidingsproces.

Naast het adviseren van scheidende stellen ondersteun ik advocaten en mediators bij financiële en fiscale vraagstukken.

Ik sta ingeschreven bij het Register Financieel echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier, de Federatie voor Financiële Planners (FFP) en het register voor Certified Financial Planners (CFP). Daarnaast ben ik in december 2016 toegetreden tot het register voor mediators (MfN).

Sinds maart 2018 maak ik samen met Jasper Horsthuis deel uit van het bedrijf de ScheidingsDeskundige. Onze missie is om de kwaliteit van scheidingsbegeleiding in Nederland te verbeteren. Dit doen wij enerzijds door zelf scheidingen te begeleiden, anderzijds leiden wij professionals op tot deskundige scheidingsbegeleiders.  Daarnaast faciliteren wij een kenniscentrum voor scheidingsbegeleiders die wij hiermee praktijkondersteuning bieden.

Als u dat op prijs stelt kunt u contact opnemen per mail of telefoon om samen te kijken of ik u kan helpen bij de afwikkeling van uw scheiding of deelaspecten hiervan.

Berry van Zuidam

Spadestraat 53, 4818 EK Breda

Telefoon: 06-15109172

E-mail: berry@descheidingsdeskundige.nl

CV: Curriculum Vitae Berry van Zuidam

© Copyright - De Scheidingsdeskundige